Seilkurs

Seilkurs

Navenda SeilNorge; det beste fra Navenda Seiling og SeilNorge blir til én komplett portal for seilkurs i hele Norge.

 

I Seil Norge har vi lenge hatt god suksess med våre velkjente langhelg-kurs i seiling! Fra Oslofjorden til Nord-Norge har vi arrangert mange vellykkede seilkurs for et stadig voksende publikum og vi har tent seiler-gnisten hos mange! Dette er morsomt og noe vi liker å drive med!.

 

Vi har lenge ønsket å utvide kursporteføljen vår med nye og flere spesialiserte kurs, og vi har hatt en god del forespørsler etter rene nybegynnerkurs, videregående kurs og skipperkurs i tillegg til ICC-kurs med sertifisering for de som leie båt i varmere strøk.

 

Fra og med 1. februar 2022 slår vi vår kursvirksomhet sammen med Navenda Seiling, og det tar oss videre i den retning vi ønsker. Navenda Seiling har vært en rendyrket seilskole som har arrangert seilkurs i Oslofjorden i mange år, og Navenda har mange ulike kurs som nå blir en del av vår felles kursportefølje!
Vi gleder oss stort til å ta fatt på kommende og framtidige kurs-sesonger, og vi er sikre på at ved å slå sammen våre erfaringer og det beste fra begge selskaper så vil vi gi alle dere som ønsker å lære mer om seiling et mer bedre kurstilbud!

 

Navenda SeilNorge blir altså vår nye kursportal hvor du finner informasjon og påmelding til alle våre kurs. Portalen er bygget opp på Navenda sine tidligere hjemmesider, så for å melde deg på kurs med oss i Navenda SeilNorge så følger du lenken under.

 

Vi håper du finner seilkurset, turen eller ekspedisjonen som passer for deg!

 

Velkommen om bord!

 

 

 

Se alle våre kurs her!