Ski & Seil Lyngenpåska

23.500,-

12. april - 18. april 2022

7 dager

Ski og Seil er et eventyr for deg som vil bruke påskeferien til å seile deg frem til fjellet, starte i vannkanten og stå på ski blant hvitkledde øy-fjell og Lyngsalpene i nord-Troms. En tur for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert.

Denne turen starter og slutter i Tromsø, og har området rundt Lyngen i fokus. Vi har 6 fulle dager til rådighet i området rundt Lyngsalpene, Kågen, Arnøya, Vannøya og Ringvassøya; et utrolig rikt og spennende område for toppturer og seiling.

Toppturene vi gjør iløpet av turen planlegger vi i fellesskap, etter vær og forhold. Etter toppturene på dagtid seiler vi videre til neste havn eller ankringsplass og klargjør for ny topptur neste dag. Dette er en aktiv tur hvor opplevelsene ute i naturen får fullt fokus; enten det er bak roret på båten eller med ski på bena. At vi er støle og slitne kan vi tenke på når vi kommer hjem.

Båtene vi bruker på Ski og Seil Lyngen er av typen Bavaria 50. Båten har god komfort, og plass til 6-7 deltagere + skiguide og skipper. Du kan lese mer om våre båter på linken her.

For flere artikler og ressurser om Ski og Seil, sjekk ut våre blogg-artikler på linken her.

For å se en filmsnutt fra Ski & Seil Finnmark og Lyngen vi gjorde i 2018 klikk her. 


Fantastisk naturopplevelse

Fredrik Ramsfeld

Lignende turer