Hav & Fjellsportuka - fra Træna til Bodø

20.800,-

9. juli - 16. juli 2023

8 dager

Velkommen om bord for en aktiv ferieuke høyt og lavt langs Norges vakreste kystlinje; Helgelandskysten! Dette er turen for deg som ønsker en innholdsrik ferie med spennende aktiviteter og varierte utfordringer, og som vil oppleve både stemningen i øyriket ytre-Helgeland, og det alpine og storslåtte fjell- og fjordlandskapet rundt Svartisen og Salten mot Bodø!

Vi starter turen idet Trænafestivalen slutter, og herfra går det slag i slag nordover! Det blir mye fjordsailing mellom øyene og toppturer på Træna, Hestmannen, Rødøyløva, Helgelandsbukken og Sandhornøy; for å nevne noen. De siste dagene seiler vi oss nordover og satser på en tur innom Whisky-øya Myken helt uti havgapet før vi ender turen i Bodø.


På akkurat denne turen er det mulighet for fjellklatring på Trænstaven og brevandring på Svartisen, som ekstra aktiviteter til det ellers rike programmet. Av planlagte aktiviteter så står du også helt fritt til å være med på det du vil underveis. Om du en dag helst vil ta det rolig i båten og skrive dikt eller gjøre yoga, eller gjøre ingenting, så gjør du selvsagt det.


Som på alle våre turer lærer du å seile, og du vil få utfordringer og mestringsfølelse, og opplevelser for livet! Er du førstereis så ønsker vi å gjøre deg til sjømann/kvinn så fort som mulig, og er du erfaren får du raskt ansvar og større utfordringer å bryne deg på.


Sjekk ut våre filmsnutter om SeilNorge, hvor endel av de også er innspilt på denne turen og på Træna! På link her.


På sommerturene våre seiler vi alltid flere båter i følge. Les mer om våre båter her.


For en reisereportasje fra denne turen kan du lese en artikkel i Dagsavisen fra 2017 på link her.


Tusen takk for turen! Det skjedde så mange flotte ting i løpet av uka, samtidig som jeg traff masse hyggelige mennesker på havet, breen og i fjellet. Jeg synes mannskapet var flinke til å skape et fellesskap, og du fikk en følelse av at man var på tur med venner. Skipperen var topp, og jeg synes SeilNorge er en kombinasjon av proffe og pragmatiske, morsomme, blide og inkluderende og det er en forfriskende opptur! Jeg anbefaler turen på det varmeste!

Helene

Lignende turer