Det beste av Lofoten i juli

20.800,-

24. juli - 31. juli 2023

8 dager

Denne uken er dedikert til de flotteste og råeste fjellene, fjordene, og strendene som Lofoten har å by på. Vi utforsker øyriket med båt, og hele Lofoten er vår lekegrind. Bli med oss på denne rosinen-i-pølsa av en tur, der vi utforsker det beste av Lofoten!

 


Med syv dager til rådighet vil Lofotfjellene i ulike vinkler og midnattssol gi oss sommer- og feriefølelsen. Med seilbåt er vi fleksible og kommer oss smidig rundt i øyriket. I løpet av turen går vi fjellturer, fisker, padler kajakk, surfer, og fyrer bål i fjæra. Vi vil også seile innom noen av de beste og mest spennende kultur- og spisestedene som Lofoten har å by på. Det blir mange gode stunder både i båtene og på land, og du vil bli godt kjent i området.

Denne turen starter i Henningsvær og vi begynner med å seile vestover til Reine, et utrolig flott fiskevær og et godt utgangspunkt for både fiske, fjellturer og moro i fjæra. Videre går turen til Nusfjord, før vi seiler oss ut gjennom Nappstraumen til nordsiden av Lofoten, og til Unstad. Her blir det mulighet for surfing eller sup-brett for de som ønsker. Fra Unstad går turen til den lille øya Skrova hvor vi fra toppen har et fantastisk flott 360 graders skue mot Lofotveggen i vest, Vestfjorden i sør, og Steigen og Hamarøy i øst. Til slutt topper vi eventyret med seilas inn fjordlandskapet Trollfjorden og Raftsundet. Turen avsluttes i Svolvær med siste søndag frokost i land på Kringla på Torget i sentrum, byens beste og lokale kafé og bakeri.

Underveis på denne turen er det mulighet for å gjøre ikke-planlagte krumspring og ekstra aktiviteter på stedene der vi kommer i land, slik som surfing på Unstad Arctic Surf når vi kommer dit. Av planlagte aktiviteter så står du også helt fritt til å være med på det du vil underveis. Om du en dag helst vil ta det rolig i båten og skrive dikt eller gjøre yoga, eller gjøre ingenting, så gjør du selvsagt det.


På sommerturene våre så seiler vi flere av båtene i følge. Les mer om våre båter her.Som på alle våre turer lærer du også å seile underveis, og du vil få utfordringer og mestringsfølelse - og opplevelser for livet!Denne uka var rett og slett utrolig bra! Veldig bra opplegg, fint med både mye seiling og hav - og mulighet til å klatre opp på noen topper. Lugarfordeling, vaktlister osv fungerte bra. Skipperen var dyktig og sympatisk, og han fikk alle med og var god på å balanserer de ulikes innspill. Well done! Ble så fan av hele turen at vurderer å flytte til Skrova en dag! 

Ingrid

Lignende turer