Ski og Seil Lyngen

21.250,-

19. mai - 23. mai 2023

5 dager

Ski & Seil er turen for deg som vil seile frem til fjellet, hive på deg ski og feller i vannkanten, gå opp og stå på ski ned de råeste fjellsidene som Norge har å by på! Ski & Seil er for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert.

Denne turen starter og slutter i Tromsø, og har området rundt Lyngen i fokus. Vi har 4 fulle skidager til rådighet i området rundt Lyngsalpene, Kågen, Arnøya, Vannøya og Ringvassøya; et utrolig rikt og spennende område for toppturer og seiling.

Toppturene vi gjør iløpet av turen planlegger vi i fellesskap, etter vær og forhold. Etter toppturene på dagtid seiler vi videre til neste havn eller ankringsplass og klargjør for ny topptur neste dag. Dette er en aktiv tur hvor opplevelsene ute i naturen får fullt fokus; enten det er bak roret på båten eller med ski på bena. At vi er støle og slitne kan vi tenke på når vi kommer hjem.

Båtene vi bruker på Ski og Seil Lyngen er av typen Bavaria 50. Båten har god komfort, og plass til 6-7 deltagere + skiguide og skipper. Du kan lese mer om våre båter på linken her.

For flere artikler og ressurser om Ski og Seil, sjekk ut våre blogg-artikler på linken her.

For å se en filmsnutt fra Ski & Seil Finnmark og Lyngen vi gjorde i 2018 klikk her. 


Jeg hadde en fantastisk opplevelse med SeilNorge fra Alta til Tromsø i vår. Her kommer virkelig Ski&Sail-konseptet til sin rett når man utforsker uberørte områder langt fra bebyggelse og veier. I tillegg til de flotte naturopplevelsene vi fikk med ski på beina var det en fantastisk naturopplevelse å seile fra én ski destinasjon til en annen! Jeg tar gjerne turen med SeilNorge igjen!

Bård Basberg

Lignende turer