Ski og Seil Lyngen

22.500,-

3. mai - 7. mai 2024

5 dager

Ski & Seil er turen for deg som vil seile frem til fjellet, hive på deg ski og feller i vannkanten, gå opp og stå på ski ned de råeste fjellsidene som Norge har å by på! Ski & Seil er for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert.

Denne turen starter og slutter i Tromsø, og har området rundt Lyngen i fokus. Vi har 4 fulle skidager til rådighet i området rundt Lyngsalpene, Kågen, Arnøya, Vannøya og Ringvassøya; et utrolig rikt og spennende område for toppturer og seiling.

Toppturene vi gjør iløpet av turen planlegger vi i fellesskap, etter vær og forhold. Etter toppturene på dagtid seiler vi videre til neste havn eller ankringsplass og klargjør for ny topptur neste dag. Dette er en aktiv tur hvor opplevelsene ute i naturen får fullt fokus; enten det er bak roret på båten eller med ski på bena. At vi er støle og slitne kan vi tenke på når vi kommer hjem.

Båtene vi bruker på Ski og Seil Lyngen er av typen Bavaria 50. Båten har god komfort, og plass til 6-7 deltagere + skiguide og skipper. Du kan lese mer om våre båter på linken her.

For flere artikler og ressurser om Ski og Seil, sjekk ut våre blogg-artikler på linken her.

For å se en filmsnutt fra Ski & Seil Finnmark og Lyngen vi gjorde i 2018 klikk her. 


En en komplett tur i magiske omgivelser, med fantastisk skipper og guide! Turen inneholdt alt, seiling i all slags vær, og skiturer med nøye utvalgte ruter for best opplevelse og snøforhold. Svært sosialt og hyggelig, hvor skipper og guide i stor grad bidro til det gode teamsamarbeidet. Anbefales!

Espen Hagen

Lignende turer