Seiltur til dejlige Skagen

11.300,-

15. juni - 18. juni 2023

4 dager

Få vind i seilene, saltvann i håret og opplevelser for livet sammen med SeilNorge. Bytt ut danskebåten med seilbåt og bli med på en potensielt heftig men trygg seilas over Skagerak til dejlige Skagen.

For oss er vårt nærmeste havområde i sør, Skagerak, en ypperlig boltreplass for å teste ut havseilas for første gang, få logget flere sjømil på åpent hav, øve på nattseilas og prøve hvordan det er å gå vakter gjennom natta. Bli med og få vind i håret på en mini-ekspedisjon til vårt nærmeste ferieland i sør; Danmark!


Denne turen byr på rundt 280nm utseilt distanse, hvor vi for det meste er i utaskjærs farvann. Turen starter i Oslo torsdag før lunsj, så vi kommer godt i gang og ut i havet før det blir mørkt. Gjennom natta seiler vi over Skagerak og kommer frem god utpå fredagen, i passelig tid for middag på land i Skagen. Så returnerer vi samme vei som vi kom. 


Vi satser selvsagt alltids på god bør, og en kryssing av Skagerrak er alltid en minnerik opplevelse. Å stå på vakt i morgengryet med kaffekoppen i hånda, rom slør i seilene og god fart rett mot Skagens sandstrender, er en herlig opplevelse vi ikke kan få beskrevet godt nok!


Enten du ser etter en annerledes helgetur, har en drøm om langturseilas i magen, vil ta med familien eller en date på en sprek opplevelse, eller bare vil få krysset av Skagerrak av bucketlista, er dette turen for deg!


Dette er en ordentlig seiltur for deg som vil kjenne på storhavet. Det kan være potensielt heftige forhold, men fordelen med turene til Danmark er at det ikke er så langt. På disse turene seiler vi gjennom natta så fra SeilNorge stiller vi med både skipper og co-skipper på disse turene.


Som på alle våre turer lærer du å seile, du vil få utfordringer, du vil kjenne mestringsfølelse, samt få minnerike opplevelser for livet! Du trenger ikke seilerfaring for å være med, men om du har masse erfaring fra seilbåt er du også velkommen; er du førstereis så ønsker vi å gjøre deg til sjømann/kvinne, og er du erfaren får du mer ansvar og større utfordringer å bryne deg på. Dette er en ypperlig anledning til å teste ut turseilas og å få seilt ut av Oslofjordens trygge favn.

På denne turen seiler vi vår “Oslo-båt” VakiVaki. Les mer om våre båter her.


Enn så lenge har vi forsøksvis tatt opp kampen med Hurtigruten oppover kysten av Nord-Norge. Og nå står konkurransen med danskebåten fra Oslo til Danmark for tur.
Bli med på sommerens nyhet fra Oslo til Skagen!

Johannes (skipper og operasjonell koordinator, SeilNorge)

Lignende turer