Seilas rundt Ylvingen og Vega

13.200,-

23. juli - 27. juli 2023

5 dager

Det beste av Ylvingen, Vega og Sør-Helgelandskysten på 5 dager! Seilas rundt Ylvingen og Vega-øyene med Himmelblå som base er for deg som vil fordype deg i øyriket på Helgeland med seilbåt, og som vil oppleve det beste vi har å by på til lands, til vanns- både over og under, høyt og lavt.

Seilas rundt Ylvingen og Vega-øyene med Himmelblå som base er for deg som vil fordype deg i øyriket på Helgeland med seilbåt, og som vil oppleve det beste vi har å by på til lands, til vanns- både over og under, høyt og lavt. 

Med Ylvingen som base og Himmelblå Brygge som vårt “skip” er dette arrangementet for deg som vil seile, padle, vandre og sykle, og samtidig innimellom nyte øy-roen og øyriket! Vi lover at du får prøvd mye nytt og får utfordret deg selv med spennende aktiviteter, ansvar og oppgaver underveis.  

Det som skiller denne turen fra andre SeilNorge-turer er at vi underveis ikke sover på svai, men på land. Vi sover og bor på Himmelblå Brygge på Ylvingen, med fast grunn under føttene.  

Den vakre øya Ylvingen er stedet hvor SeilNorge-eventyret startet. Det var Helgelandskysten og ønsket om å vise kystlinjen frem til venner og reisende som skapte ideen om SeilNorge hos gründer Emil Casper. Emils slekt på farssiden kommer fra Ylvingen og Ylvingen har alltid vært SeilNorges hjemmehavn, og siden vi kjøpte Himmelblå i 2018 har stedet vært en del av SeilNorge-flåten.

Flere av SeilNorges turer er innom Ylvingen og Himmelblå i løpet av året. Denne turen er imidlertid den første lengre seilturen vår med Ylvingen og Himmelblå som utgangspunkt for alle opplevelsene. Det er nemlig noe spesielt fint med denne lille øya, og vi gleder oss til å dele eventyret med deg!


 


Dette er inkludert i prisen  • Alle aktiviteter

  • Alle måltider

  • Sengeplass på delt rom, med tilgang til bad med dusj og toalett

  • Sauna

  • Badestamp

  • Fellesområder

  • Vann, kaffe, te


 


Spennende og aktiv ferie med mening langs Norges kanskje vakreste kyst! En riktig kinderegg-tur jeg varmt kan anbefale!

Ragnhild

Lignende turer