Ski & Seil Lyngen - 7 dager

27.500,-

2. april - 8. april 2024

7 dager

Ski & Seil er turen for deg som vil seile frem til fjellet, hive på deg ski og feller i vannkanten, gå opp og stå på ski ned de råeste fjellsidene som Norge har å by på! Ski & Seil er for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert.

Denne turen starter og slutter i Tromsø, og har området rundt Lyngen i fokus. Vi har en hel uke til rådighet i området rundt Lyngsalpene, Kågen, Arnøya, Vannøya og Ringvassøya; et utrolig rikt og spennende område for toppturer og seiling. Med 7 dager ombord får vi opptil 6 skidager, og vi har gode muligheter for å få noen ordentlig bra dager med finvær og påskestemning i fjellet! 

Toppturene vi gjør iløpet av turen planlegger vi i fellesskap, etter vær og forhold. Etter toppturene på dagtid seiler vi videre til neste havn eller ankringsplass og klargjør for ny topptur neste dag. Dette er en aktiv tur hvor opplevelsene ute i naturen får fullt fokus; enten det er bak roret på båten eller med ski på bena. At vi er støle og slitne kan vi tenke på når vi kommer hjem.

Som på alle våre turer blir du involvert som del av mannskapet ombord, og får lære om og ta del i alle oppgaver som kreves for at skuta skal seile. Du får muligheten til å lære masse om seiling, og du vil få utfordringer og mestringsfølelse - og opplevelser for livet!

Båtene vi bruker på Ski og Seil Lyngen er av typen Bavaria 50. Båten har god komfort, og plass til 6-7 deltagere + skiguide og skipper. Du kan lese mer om våre båter på linken her.

For flere artikler og ressurser om Ski og Seil, sjekk ut våre blogg-artikler på linken her.

For å se en filmsnutt fra Ski & Seil Finnmark og Lyngen vi gjorde i 2018 klikk her. 


Turen med SeilNorge var et ekte eventyr fra start til slutt. Fantastisk guide/skipper og medseilere. På denne turen fikk vi oppleve fantastisk natur og den unike kombinasjonen av seiling og skikjøring. Mange timer i aktivitet hver dag - anbefales for de som er glad i å være ute :)

Aleksander Greverud

Lignende turer